Only Records – Izdavačka kuća

Novosti

Nikola Tasić – Naša priča

Naša priča novi singl je za producenta i pjevača Nikolu Tasića. Glazbu i tekst napisao je sam Nikola, a svoj potpis stavio je i na aranžman i produkciju.

O pjesmi i budućim planovima Nikola nam je rekao:
Naša priča je moja 25. pesma po redu. Prilično sam iskusan što se tiče autorskih pesama, ali ovako nešto do sada nije čuveno u mojoj diskografiji. Oduvek sam želeo baladu bez grubog zvuka (bubnjeva i basova) i ovom pesmom sam uspeo u tome. Tekst pesme je inspirisan istinitom pričom i to me navelo da sam uradim kompletan aranžman pesme kako bih svoje emocije na pravi način preneo publici. Reakcije su pozitivne, mada uspehom smatram i samu realizaciju svoje želje.

Drago mi je sto saradjujem sa izdavačkom kućom Only Records jer su ispoštovali svaki dogovor i smatram da svoj posao obavljaju profesionalno.

Planiram da gradim karijeru i da se na najbolji mogući način u svojim projektima predstavim uspešnije nego do sada u muzičkim pravcima u kojima sam već mnogima prepoznatljiv. Verujem da je ovo samo početak mog predstavljanja kao pevača, tekstopisca i producenta, da ću nastaviti produktivnu saradnju sa kolegama u snimanju dueta.

Singl “Naša priča” dostupan je za preuzimanje na svim digitalnim platformama Amazon, iTunes… kao i u Only WebShopu https://only.com.hr/shop/.