Only Records – Izdavačka kuća

Povjerljivost podataka

Ova Izjava o povjerljivosti podataka (dalje u tekstu: Izjava) odnosi se na povjerljivost podataka koji su korištenjem internetskih stranica www.only.com.hr od strane korisnika, prikupljeni i pohranjeni u bazama podataka Only Records-a.

Prikupljeni podaci se dijele na osobne i neosobne infomacije. Only Records kao pružatelj usluga internetskih stranica www.only.com.hr ulaže maksimalne napore radi zaštite Vaše privatnosti kad ste “online” kao korisnik. Kako biste lakše razumjeli koje informacije prikupljamo i kako koristimo te informacije od Vas se traži da pažljivo pročitajte ovu Izjavu.

Zadržavamo diskrecijsko pravo da ovu Izjavu možemo izmijeniti u svako doba, te da tako izmijenjen tekst postaje važeći odmah po objavi istog na internetskim stranicama www.only.com.hr. Nastavak Vašeg korištenja ove Internetske stranice nakon izmjena, podrazumijeva da prihvaćate sve uvjete tako izmijenjene Izjave. Stoga savjetujemo korisnike da periodično ponovno detaljno pročitaju informacije sadržane u Izjavi, a kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

˝Osobne informacije˝ su informacije koje određuju točno pojedinog korisnika. Prilikom korištenja internetskih stranicama www.only.com.hr možemo Vas za korištenje određene opcije zatražiti određene osobne informacije, kao što su ime i prezime, adresa stanovanja, email adresa, telefonski broj, datum rođenja i sl. Pri korištenju opcije naručivanja/rezerviranja ponude proizvoda/usluge možemo Vas zatražiti da nam date informacije o broju vaše kreditne kartice, datumu valjanosti, kod za autorizaciju te druge s tim povezane informacije. Ovisno o vrstama opcija koje želite koristiti na internetskim stranicama www.only.com.hr neke informacije su određene kao obavezne, a neke kao dobrovoljne. U slučaju da ne učinite dostupnima obavezne informacije za određenu opciju koja ih zahtijeva, neće vam biti dopušteno korištenje te opcije.

Osobne informacije koristimo isključivo i samo kako bi Vam ponudili proizvode/usluge, unaprijedili rad internetskih stranicama www.only.com.hr, osigurali provedbu administracijskih zadataka, uspostavljanje kontakta s vama, poboljšali naše oglašivačke i promocijske rezultate te poboljšali našu ponudu proizvoda/usluga na tržištu, kao i u svrhu suradnje sa institucijama odgovornih za provođenje zakona. Zadržavamo pravo da Vaše osobne informacije priopćimo samo financijskoj instituciji (banci) i Partneru od kojega ste kupili određeni proizvod/uslugu i to isključivo u svrhu realizacije kupnje. Only Records se ograđuje od eventualnog korištenja osobnih informacija od strane drugih osoba u bilo koje druge svrhe od navedene, te stoga ne može biti ni odgovorna za eventualnu štetu.

˝Neosobne informacije˝ su informacije koje ne određuju točno pojedinog korisnika. Ove informacije odnose se primjerice na podatke koju ste internetsku stranicu posjetili prije ili poslije nego li ste posjetili internetsku stranicu www.only.com.hr, vrstu pretraživača kojeg koristite te vašu Internet Protocol (IP) adresu. Ova vrsta informacija može se uz pomoć elektronskih alata automatski prikupljati u trenutku kad posjetite internetsku stranicama www.only.com.hr. Neosobne informacije možemo bez ograničenja koristiti za rješavanje problema administriranja internetske stranice www.only.com.hr, kako bismo poboljšali naše oglašivačke i promocijske rezultate te poboljšali našu ponudu proizvoda/usluga na tržištu, analizu trendova, skupljanje demografskih podataka, analizu sukladnosti s pozitivnim propisima i suradnju sa institucijama odgovornih za provođenje zakona.

“Administrativne e-mail poruke” odnose se na korisničku aktivnost na internetskoj stranici www.only.com.hr i uključuju poruke u vezi s određenim korisničkim računima, zahtjeve ili upite te poruke u vezi s kupnjom proizvoda/usluga. Primanje ove vrste poruka je obavezno te se opcija primanja ne može isključiti od strane korisnika.

˝Promotivne email poruke˝ oglašavaju proizvode/usluge iz ponude, takve poruke šalju se korisnicima koji su odabrali opciju primanja Promotivnih email poruka. U slučaju da ne želite primati takve poruke u bilo kojem trenutku nakon registriranja možete otkazati primanje Promotivnih email poruka slanjem email poruke s takvim zahtjevom na našu email adresu.

Vašim osobnim informacijama na internetskoj stranici www.only.com.hr možete pristupiti pomoću zaporke i korisničkog imena. S obzirom da je zaporka kriptirana preporučamo da nikome ne otkrivate vašu zaporku. Vaše osobne informacije se čuvaju na serveru kojemu mogu pristupiti samo ovlaštene osobe. Određene osjetljive informacije se kriptiraju koristeći Secure Socket Layer (SSL) tehnologiju, na taj način nastojimo osigurati da su Vaše osobne informacije van dosega neovlaštenom korištenju.

Zbog prirode internetske mreže ne možemo jamčiti potpunu zaštitu bilo koje informacije prenesene na, ili s internetske stranice www.only.com.hr pa stoga nismo odgovorni za bilo kakve eventualne štetne radnje bilo koje treće osobe koja takve povjerljive informacije neovlašteno primi i koristi ili neovlašteno otuđi. Informacije koje ste objavili na javnim dijelovima internetske stranice www.only.com.hr mogu također biti dostupne drugim korisnicima i trećim osobama, te se kao takve mogu bez Vašeg znanja pojaviti na drugim internetskim stranicama ili web pretraživačima, ni u tom slučaju nismo odgovorni za bilo kakvu eventualnu štetu. Ova Izjava odnosi se samo na korištenje informacija koje prikupljamo od Vas kao korisnika internetske stranice www.only.com.hr. Druge internetske stranice kojima se može pristupiti putem internetske stranice www.only.com.hr imaju svoje vlastite izjave o povjerljivosti podataka. S obzirom da Only Records nije ni na koji način odgovoran za načine i uvjete rada trećih osoba, preporučujemo Vam da prije počinjanja korištenja tih drugih internet stranica pregledate pažljivo izjavu o povjerljivosti podataka te stranice.

Ako imate bilo kakva pitanja u vezi povjerljivosti podataka, ili ako želite promijeniti ili ažurirati neke od podataka molimo vas dan nam pošaljete email poruku s potrebnim informacijama na našu email adresu.

Registracijom/otvaranjem korisničkog računa na internetskoj stranici www.only.com.hr smatra se da je korisnik ovu Izjavi o povjerljivosti podataka u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio.