Skip to content

O nama

only_logo_new Only Records, izdavačka kuća čija je djelatnost naklada zvuka i slike, osnovan je u Zagrebu 2015. godine.

Koncipira svoju djelatnost prvenstveno kao suvremena diskografska kuća koja prema visokim profesionalnim kriterijima nosača zvuka i slike promovira glazbeno stvaralaštvo, potvrđujući svoju dinamičnu nazočnost u suvremenim glazbenim tijekovima.

Okuplja glazbene umjetnike (autore glazbe i teksta), producente (aranžere), dizajnere i izvođače. Djeluje u svim segmentima glazbenog stvaralaštva. Diskografska kuća je aktivna u različitim područjima procesa stvaranja sadržaja i marketinga tih sadržaja.

Upravo je to mjesto gdje s autorima, izvođačima, producentima, i dizajnerima dogovaramo glazbena izdanja , osmišljavamo nastup na tržištu, promotivne aktivnosti, pružamo logističku potporu našim suradnicima, brinemo o administrativnim poslovima, poveznica smo unutar naše mreže poslovnih partnera, između autora, izvođača, i institucija zaduženih za zaštitu glazbenog djela i ostalih prava u području glazbenog stvaralaštva.

Only Records se bavi proizvodnjom fonograma i nositelj je fonogramskih prava (master prava), bavi se korištenjem i trgovinom ovim pravima u glazbenoj industriji.

Osim nakladničke djelatnosti, pružamo i ostale usluge:
1. studijsko snimanje u novoopremljenom studiju. Nudimo nova master snimanja i remastering uz stručno vodstvo naših tonskih majstora
2. usluge snimanja vrhunskih fotografija
3. usluge osmišljavanja vizualnog identiteta. Vizualni identitet ukjučuje likovno rješenje, prikupljanje slika, fotografija i zapisa (tekstova) za izdanje
4. glazbeno licenciranje (publishing i master prava)