Only Records – Izdavačka kuća

Novosti

Kruševac Geto – Snežana

Dvojac Triša i Čami zajedno već osam godina plove gondolom koja se zove Kruševac Geto i ponosni su što su našli filter kroz koji ce nasmijati široke narodne mase. “Snežana” je prvi album koji smo napravili u saradnji sa “Košnica studio” na čijem je čelu Zoran Vasić. Na albumu ima šest pjesama za koje je muziku radio Nikola Jovanović poznatiji kao Režma a tekstove potpisuje Nikola Trišić.

“S obzirom da postojimo skoro osam godina, odlučili smo se da nakon brojnih singlova izdamo naš prvenac album, u saradnji sa Only Records. Naši tekstovi, čiji smo sami autori, su zastitni znak i glavno oružije Krusevac Geta. Ljudi nas po tome prepoznaju. Način izgovaranja samog teksta na nama svojstven način, čini se većini zanimljivim i smešnim. To je zapravo ono šta stavlja naš bend tamo gde mu je i mesto, tamo gde je i sada.” – Nikola Trišić.

Album “Snezana” je posvećen ženskom dijelu populacije. Snežana je imaginaran lik u koji su satkane sve vrline i mane jedne prosječne provincijalke. Album ima i ljubavnu notu kao neizbježan faktor i uzrok ljubomore, raskida, kao i raznih ljubavnih prepirki i spletki. Sve je to stavljeno “Snežani” na teret, i ona se dobro nosi sa time. Ukratko, na satiričan i komičan način su predstavljeni muško-ženski odnosi koji i ako se ne izglade postoji nada i svjetlo na kraju tunela. “Snežana” živi sa nama, ona je tu, i volimo je, i pored toga sto nas nekada iznevjeri i iznervira uvijek je molimo da se vrati jer ne možemo bez nje.. SNEŽANA JE TO. Album Snežana je kruna njihovog dosadašnjeg rada te se nadaju da će takvih kruna biti jos puno.

Planiraju i turneju po Srbiji i regiji o čemu će blagovremeno obavestiti javnost.