Only Records – Izdavačka kuća

Novosti

20. jubilarni samostalni koncert Damira Poše u gradu Korčuli

Damir Poša, kantautor i šansonijer, koji je na svom polju bitno obilježio domaću glazbenu scenu, održati će 20. jubilarni samostalni koncert u gradu Korčuli, ispred katedrale, na trgu Svetog Marka 9. kolovoza u 21h. Uvijek u isto vrijeme i na istom mjestom tradicionalno 20. put po redu, Damir će izvesti neke od svojih brojnih pjesama iz bogate kantautorske karijere.

Pored knjige pjesama i monografije, Damir će promovirati i svoj album “Ogoljeno Unplugged”, koji je njegov 22. po redu album, na kojem se nalazi 10 live izvedbi pjesama koje su snimljene u razdoblju od 2003. godine do 2006. godine, za koje je mastering 2022. godine napravio Antonino Šimić.

“Album je nastao u razdoblju od 2003. godine do 2006. godine. Na jednoj od radijskih emisija, na kojoj sam promovirao sebe uživo svirajuci svoje pjesme. Na tom albumu ima čak četiri pjesme koje nisu nikad snimljene, i sada su prvi put objavljenje. Iako je prošlo skoro 20 godina album zvuči kao da je snimljen jučer, to je draž ogoljenih albuma. Aražmani kao da nisu potrebni. Kad je čovijek sam sa gitarom na bini tu nema laganja, ustvari jesi ili nisi. Meni su to najdraže varijante nastupa. Kad to preneseš na jedan od medija – CD to je za sva vremena.” izjavio je o albumu Damir Poša.