Only Records – Izdavačka kuća

  • PUBLISHING

Only Publishing se bavi zaštitom autorskih prava, registracijom, kontrolom, korištenjem i trgovinom pravima glazbene industrije. Na polju uporabe djela (licenciranja kataloga i odabira glazbenih podloga) usko surađujemo s marketinškim agencijama i producentskim kućama, kao i s autorima na njihovim individualnim projektima. Naš tim stručnjaka stoji Vam na raspolaganju pri odabiru glazbe za vaše
reklamne kampanje (TV i radio), filmove i serije. Odlučni smo se posvetiti Vašoj
narudžbi i Vašoj glazbi.

Pjevači i pjevačice, bendovi i orkestri, diskografske kuće i producenti, aranžeri i ton majstori naporno rade kako bi prenijeli izvornu emociju koju je autor poslao slušatelju.

Glazbeno nakladništvo početna je stanica na tom putu – mjesto na kojem autor povjerava pjesmu na brigu i daljnje upravljanje.

Mi vjerujemo da svaka pjesma ima svoj put, svoju publiku i svoju jedinstvenu emociju. Opravdati povjerenje autora i pronaći najbolji način da pjesma dođe do slušatelja – promocijom autora, kontaktiranjem izvođača, suradnjom s diskografskim kućama, producentima, aranžerima, medijskim kućama i marketinškim agencijama – naš je najviši clj.